Συνεταιριστική Ασφαλιστική

Συχνές ερωτήσειςΤι μπορώ να πληρώσω μέσω του pay.e-synet.gr;

Μπορείτε να εξοφλήσετε ασφάλιστρα για συμβόλαια των οχημάτων σας, της περιουσίας σας (κατοικίας, επιχείρησης κλπ), του σκάφους σας, καθώς και το ατομικό συμβόλαιο Ζωής σας.

Τι είναι ο κωδικός πληρωμής και που μπορώ να τον βρω;

Ο κωδικός πληρωμής είναι ο 20ψήφιος μοναδικός κωδικός πληρωμής σε τράπεζα που αναγράφεται στο έντυπο Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων που σας έχει σταλεί από την Συνεταιριστική ή έχετε παραλάβει από τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο.

Μπορείτε να δείτε εδώ υποδείγματα του εντύπου.

Ποια διαδικασία ακολουθώ για να πληρώσω τα ασφάλιστρά μου;

Αρχικά κάνετε αναζήτηση συμβολαίου συμπληρώνοντας τον 20ψήφιο Κωδικό Πληρωμής στο αντίστοιχο πεδίο της οθόνης. Στη συνέχεια:

 • Εμφανίζονται τα στοιχεία της οφειλής σας και η επιλογή τρόπου εξόφλησης (εφάπαξ καταβολή ή δόσεις).
 • Επιλέγετε τον τρόπο εξόφλησης, συμπληρώνετε το e-mail σας και το τηλέφωνο σας.
 • Αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας και πατάτε το κουμπί "Πληρωμή".
 • Στη συνέχεια μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank, όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας και κάνετε την πληρωμή.
 • Αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή :
  • Αν η εξόφληση αφορά το συμβόλαιο του οχήματος σας, λαμβάνετε στο e-mail σας τo ασφαλιστήριο συμβόλαιο, την απόδειξη είσπραξης και τα συνοδευτικά έντυπα.
  • Αν η εξόφληση αφορά συμβόλαιο άλλου κλάδου, λαμβάνετε στο e-mail σας τo αποδεικτικό της συναλλαγής και ενημερώνεστε για το πού θα παραλάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και την απόδειξης είσπραξης.

Με ποιους τρόπους πραγματοποιούνται οι πληρωμές μέσω του pay.e-synet.gr;

Η εξόφληση των ασφαλίστρων σας γίνεται με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας Visa και MasterCard. Όπου προβλέπεται, δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης σε μηνιαίες άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Σε πόσες δόσεις μπορώ να πληρώσω;

 • Συμβόλαια κλάδου Αυτοκινήτου
  Ο αριθμός των δόσεων καθορίζεται από τη διάρκεια του συμβολαίου σας, με την προϋπόθεση ότι η ελάχιστη δόση δεν μπορεί
  να είναι μικρότερη των 20€. Ελάχιστος αριθμός δόσεων είναι οι 2 (δύο) για ασφαλιστήρια διάρκειας τριών μηνών και ανώτερος οι 10 (δέκα) για ασφαλιστήρια ετήσιας διάρκειας.
 • Συμβόλαια κλάδου Πυρός (κατοικίας, επιχείρησης κλπ)
  Για συμβόλαια ετήσιας διάρκειας ο ανώτερος αριθμός δόσεων είναι οι 6 (έξι), με την προϋπόθεση ότι η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 25€. Η δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις δεν παρέχεται για συμβόλαια που έχουν ήδη εξαμηνιαίο ή τριμηνιαίο τρόπο πληρωμής καθώς και για συμβόλαια με ασφάλιστρα άνω των 1500€.
 • Λοιπά συμβόλαια
  Η δυνατότητα εξόφλησης σε άτοκες δόσεις δεν παρέχεται.

Πώς παραλαμβάνω το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μου;

 • Συμβόλαια κλάδου Αυτοκινήτου
  Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της συναλλαγής, σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, την απόδειξη πληρωμής και τα απαραίτητα συνοδευτικά έντυπα στο e-mail που έχετε δηλώσει κατά την καταχώριση των στοιχείων σας.

  Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλάβετε το e-mail με το ασφαλιστήριο σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας το αποστείλουμε ξανά, ή να κανονίσουμε εναλλακτικό τρόπο αποστολής.

 • Συμβόλαια άλλου κλάδου
  Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της συναλλαγής, σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά το αποδεικτικό της συναλλαγής σας, στο e-mail που έχετε δηλώσει κατά την καταχώριση των στοιχείων σας, και σας ενημερώνουμε για το πως θα παραλάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας ή/και την απόδειξη είσπραξης των ασφαλίστρων σας (από τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στη διεύθυνση αλληλογραφίας σας).

Πως μπορώ να ακυρώσω πληρωμή που έχω κάνει μέσω του pay.e-synet.gr;

Σας εφιστούμε ιδιαιτέρως την προσοχή, κατά τη χρήση της υπηρεσίας, καθώς σε περίπτωση ολοκληρωμένης/επιτυχημένης συναλλαγής, δεν έχετε τη δυνατότητα να την ακυρώσετε ηλεκτρονικά.

Για να ακυρώσετε μία συναλλαγή που έχετε κάνει, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Εταιρία μας στα τηλέφωνα: 210 94 911 28 και 210 94 911 29. Θα αξιολογήσουμε το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Οι συναλλαγές μου είναι ασφαλείς;

Η Εταιρία έχει λάβει, κατά το δυνατόν, όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια της χρήσης του διαδικτυακού της τόπου, της παροχής των υπηρεσιών και την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών, που αφορούν στους χρήστες της ιστοσελίδας.

Η Εταιρία δεν διατηρεί ούτε επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την συναλλαγή σας. Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς τραπεζικού περιβάλλοντος της Eurobank, η οποία χρησιμοποιεί την κατάλληλη κρυπτογράφηση για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

X

Υποδείγματα Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων


Κλάδου Αυτοκινήτου   Κλάδου Περιουσίας